Forslag 2009-2021

Kommuneplanens betydning for Sæby-Hallenslevområdet

Se Kalundborg kommunes forslag til kommuneplan på hjemmesiden www.kalundborg.dk

Senere vil kommunen offentliggøre en hvidbog med alle indkomne høringssvar, som også kan læses på kommunens hjemmeside.

LÆS beboerforeningens høringssvar på vores egen hjemmeside !!!

referat fra den 26.november Branding

              Mest om kalundborg by
Omkring et halvt hundrede deltog i mødet, om hvordan man kunne gøre Kalundborg kommune mere kendt nationalt og internationalt.
Jane Hald Christensen roste de personer, som havde medvirket i den foreløbige proces, men mente, at Kalundborg kommune på godt og ondt nærmest startede helt forfra i sin branding.
I en undersøgelse fra 2008 fremgik det, at kendskabet udefra er beskedent om Kalundborg, men heller ikke negativt. Kommunen er mest kendt for sin Kirke og sin havn, men desværre står kommunen svagt på uddannelsesområdet, ligesom erhvervsmulighederne i det nordvestsjællandske heller ikke bedømmes særlig positivt.
På det seneste har uroen i Klosterparkkvarteret og tiltagene på det bioteknologiske område fundet plads i de landsdækkende medier, mens befolkningen i almindelighed husker mest på Kalundborg for den 5-tårnede kirke og havnen.
Beboerne er generelt positive for at bo i Kalundborg.
Ekstern konsulent Maria Steno fremhævede, at kommunens borgere mangler historisk fællesskab efter kommunesammenlægningen. Det kræver en stor indsats at få den enkelte borger til at føle sig som en del af projektet, at føle sig som en person, der skal gøre en indsats for at give kommunen et bedre image.
Det allerede udførte arbejde i kommunen og i de forskellige organisationer samt debatterne i aftenens møde i Ubby Forsamlingshus denne aften vil blive viderebehandlet i konsulentfirmaet "Geelmynde Kieser", hvor den deltagende Maria Steno arbejder.
På en konference i april 2010  fremlægges den endelige analyse, der peger på en fælles indsats til gavn for kendskabet til kommunen.

Ole Aaberg Jensen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.10 | 16:12

Er det muligt at indbetale kontingent via mobilepay, hvis vi gerne vil meldes ind? De 100 kr er det pr husstand?

...
11.11 | 12:26

Der burde være et vindue i madpakkehuset, så det også var muligt at kigge ud over parken, ellers ser det rigtigt godt ud

...
13.06 | 00:41

Jeg har nogle grene til Sankt Hans bålet. Hvornår og hvor kan det lægges derop?. Venlig hilsen Jeanette

...
09.04 | 17:12

Hvornår får I noget svar fra kommunen vedr. madpakkehus mon?
spørger john i 24.
Man behøver ikke udføre det som vist på tegningen, men enklere.

...
Du kan lide denne side